Teksan Hidrolik Rakor Aydınlatma Metni

7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”), kişisel veri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemektedir. Bu kapsamda, Teksan Hidrolik Rekor İmalat İhracat İthalat ve Dahili Ticaret Limited Şirketi” (“Şirket”) olarak veri sorumlusu sıfatıyla, bizimle paylaşmış olduğunuz ad-soyad, unvan, çalışılan kurum / kuruluş / şirket bilgisi, cep telefonu numarası, adres, e-posta adresi gibi kişisel verilerinizi, sizlerle iletişimde bulunabilmek ve gerektiğinde iş faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla sınırlı olarak şirketimiz veri tabanında ilgili mevzuata uygun olarak muhafaza etmekteyiz. Bahsi geçen kişisel verileriniz 3. kişilerle paylaşılmamaktadır. Kişisel verileriniz ancak tarafınızca açık rıza gösterilmiş olması durumunda toplanmakta ve muhafaza edilmektedir. Söz konusu kişisel verilerinizin şirketimiz veri tabanında muhafaza edilmesini ve bu şekilde bilgilendirme e-postaları almak istemiyorsanız, lütfen talebinizi işbu e-postaya cevap vererek şirketimize ilettiniz.

Şirketimizin Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’na, şirketimiz web sitesinden ulaşabilirsiniz. İşbu bilgilendirme ile ilgili olarak ve Kişisel Verilerin Korunması mevzuatına ilişkin her türlü soru ve şikayetleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bu e-posta ve iletilen tüm dosyalar gizli ve yalnızca gönderildikleri kişinin veya birimin kullanımına yöneliktir. Belirtilen alıcı kişi değilseniz, bu e-postayı dağıtmamalı veya kopyalamamalısınız. Eğer bu e-postayı yanlışlıkla aldıysanız lütfen hemen gönderene e-posta ile bildiriniz ve bu gönderilen e-postayı sisteminizden siliniz.

 


İletişim Bilgilerimiz

 

Adres              : Ostim Organize Sanayi Bölgesi 100. Yıl Bulvarı No:114 Yenimahalle/ANKARA

Telefon No      : +90 312 354 43 23

 

E-posta adresi : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Websitesi       : www.teksanhidrolik.com.tr

 

 


(c) 2019 TEKSAN Hidrolik Rakor Ltd. Şti. | 100.Yıl Bulvarı No.114, 06370 Ostim Ankara/TÜRKİYE | +90 312 354 43 23 (Pbx) | teksan@teksanhidrolik.com.tr